Kauppakadun Appro in English

Talkoolaiseksi Approon?

Kauppakadun Appro 2018- talkoolaishaku on alkanut!

Haluaisitko Sinä olla järjestämässä Jyväskylän mahtavimpia bileitä ja yhtä Suomen suurinta opiskelijatapahtumaa? Tänäkin vuonna kaipaamme talkoolaisia mahdollistamaan tämän huikean opiskelijaelämyksen.

Talkoolaisia tarvitaan Appron eri vaiheisiin. Valittavana on pestejä aina lähtöalueen rakentamisesta tentaattoriksi ja lipuntarkastajaksi. Myös järjestyksenvalvojia kaivataan, eli mikäli omistat järjestyksenvalvoja-kortin, on sinulle luvassa unelmapesti.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, tehtävissä tärkeintä on reipas asenne ja innokkuus tapahtuman järjestämiseen. Talkoolaistyöskentely ei poissulje Appron suoritusmahdollisuutta, sillä voit liittyä muiden juhlijoiden joukkoon tehtäviesi päätyttyä. Hae siis talkoolaiseksi yksin tai kaverin kanssa ja lähde mukaan iloiseen ja reippaseen talkoolaisporukkaan!

Hakemuksen voit täyttää osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevTO1CQuSJCBHJINgd_zzJ4Twp6HjipHlgarzS0VhQgzRvMg/viewform

Täytäthän, kuitenkin hakemuksen viimeistään 16.9. Mikäli Sinulla on kysymyksiä talkoolaishommien suhteen, voi niitä laittaa sähköpostilla osoitteeseen info@kauppakadunappro.com.


Hakemustasi odottaen,

Tommi Hokkanen
Asiakaspalvelu- ja HR-vastaava
Kauppakadun Appro 2018
info@kauppakadunappro.com